»
Facilitati pensiune

  Facilitati Pensiune in Apuseni – Pensiunea Claudia  

Pensiunea Claudia *** este situata intr-un superb cadru natural din Apuseni, inconjurata de 2 vai impadurite in localitatea Scrind-Frasinet, componenta a comunei Margau, jud. Cluj. Localitatea se afla in apropierea Masivului Vladeasa (1836m) din Muntii Apuseni, la 75 km de Cluj Napoca si 110 km de Oradea, pe soseaua E60 Cluj Napoca- Oradea ( din Huedin).

Intreaga zona ofera un peisaj variat. La noi veti avea parte de zile linistite si reconfortante cu o atmosfera relaxanta, inconjurati vara de cantecul pasarilor si susurul raului care ne traverseaza curtea. Aveti prilejul de a face plimbari si drumetii, putand sa vizitati si obiectivele turistice ale zonei.

Pensiunea Claudia dispune de 22 locuri in 3 camere matrimoniale (pat dublu), 4 camere triple si 1 apartament (alcatuit din 2 camere), modern mobilate si dotate cu baie proprie, incalzire centrala, televiziune prin satelit si internet.

Sala de mese are o capacitate de 50 de locuri.

Pensiunea Claudia este deschisa tot timpul anului, oferind servicii de cazare in Apuseni, precum si reduceri de pret pentru grupuri sau diverse evenimente.

Facilitati Pensiunea Claudia:

  Fax
   TV in living
  Internet Wireless
  Parcare 30 masini
  Foisor 24 persoane
  Room Service
  Living + Sala de mese 
   Loc amenajat de joaca
  Snack Bar
  Sala de conferinte
Pensiune Belis - Cazare in Apuseni

Facilitati camere: internet prin wireles + cablu, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.